Κυλιόμενες κλίμακες

Οι κυλιόμενες κλίμακες και οι κυλιόμενοι διάδρομοι σήμερα βρίσκονται σε επίπεδο υψηλής ποιότητας και φινέτσας και αυτό οφείλετε κυρίως στην υπηρεσία της επιστήμης στην ασφάλεια και στο σεβασμό προς το περιβάλλον. Κυλιόμενες κλίμακες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων που συνδυάζονται αρμονικά σε εμπορικά κέντρα, κτίρια γραφείων και ξενοδοχεία.

Ανελκυστήρες αυτοκινήτων

H ALZA εγκαθιστά αξιόπιστους ανελκυστήρες αυτοκινήτων στην εταιρία ή την κατοικία σας

Ανελκυστήρες εμπορευμάτων

Οι ανελκυστήρες εμπορευμάτων ανταποκρίνονται και στις πιο απαιτητικές εμπορικές και βιομηχανικές ανάγκες, όπου η αντοχή και η αξιοπιστία παίζει πρωταρχικό ρόλο.

Ανελκυστήρες νοσοκομείων

Εγκατάσταση ανελκυστήρων, ικανών να ανταπεξέλθουν στις απαιτητικές αλλά και ειδικές ανάγκες νοσοκομείων.

Ανελκυστήρες πανοραμικοί

Η ALZA μετατρέπει την διαδρομή σας σε μία πραγματική εμπειρία αφού όλα τα μέρη του ανελκυστήρα είναι γυάλινοι ή όποια μέρη εσείς επιθυμείτε.

Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο

Ένας τύπος ανελκυστήρα που απαιτεί ελάχιστους χώρους εγκατάστασης γιατί το μηχανοστάσιο μπορεί να ενσωματωθεί στο εσωτερικό του φρεατίου

Ανελκυστήρες για άτομα με ειδικές ανάγκες

Η εγκατάσταση και η  χρήση ειδικού ανελκυστήρα, είναι η λύση για βελτιωμένη πρόσβαση σε κτίρια για άτομα με ειδικές και κινητικές ανάγκες. Τα ηλικιωμένα ή τα άτομα με ειδικές ανάγκες απαιτούν λύσεις που τους επιτρέπουν την ελεύθερη κυκλοφορία μέσα στα σπίτια τους. Προσαρμόζεται εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Τελεφερίκ

Μελέτη και εγκατάσταση χιονοδρομικών αναβατήρων κάθε είδους (εναέριοι, συρόμενοι, καμπίνες, τελεφερίκ, λιφτ αρχαρίων, κεκλιμένοι σχοινοσυρμοί, ταινιομεταφορείς).

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡEΣ FERRIES

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Μελέτες
  • Πιστοποίηση
  • Εκσυχρονισμός, κ.α.